tisdag 3 augusti 2010

Lime och vitlöksmarinerad kycklingfilé

Kvällens middagstips

Marinad

Fyra stycken lime
olivolja
tre klyftor vitlök
salt pappar

blanda samman limesaft, limeskal och vitlök i en skål
häll på olivolja
smaka av med salt och ev peppar

Lägg ner kycklingfilé som du har snittat

LÅT DRA i några timmar

Grilla eller sätt in i ugnen i 20 minuter
Servera med klyftpotatis eller färskpotatis i ugnen

Grilla även nyplockade morötter som fått koka upp i saltat vatten MUMS

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

Mmmums! Man kan aldrig få för många recept på kyckling. Det här låter jättegott!
Du är så himla bra på att dela med dig av sånt här. Har provat flera av dina recept och de är alltid så goda.

Kramelikram

Anonym sa...

Lisbeth:
Tack kära du. Jag försöker att göra det. Tycker själv att det är så roligt när jag får tips på enkla goda maträtter.

superkramen
//Li-Ma