söndag 18 december 2011

Hockey hockey hockey

Det är hockey för hela slanten. Dag ut och dag in är det hockeytankar som snurrar i mitt huvud.
Det är matcher om vartannat, träningar om vart annat, cafet som ska tas hand om och givetvis har jag varit med och ordnat ett hockeyläger.
Det är roligt men krävande att vara hockeymorsa. Tycker om att vara med och ha många bollar i luften. Det är nog bara en kort period i livet som det här håller på men vilka erfarenheter som man får. Det är nya kontakter, nya föräldrar och barn, nya lag att möta och nya uppgifter att tampas med.
Det som är svårast med att vara i vår klubb är nog att det är en "fattig" klubb. Jag skulle önska att vi hade samma möjligheter att ha tröjor med namn på, coola jackor, likadana hjälmar mm. Det vår klubb dock är rik på är: varma härliga föräldrar som ställer upp i vått och torrt. Underbara barn som trots förluster står där match efter match och faktiskt kämpar trots sitt underläge. De ger aldrig upp. Vi har den finaste hallen i hela Stockholm, varmaste hallen och det bästa fiket.
Nu är det sista matchen för det här året och jag hoppas verkligen att vi inte förlorar med de stora siffror som vi brukar göra när det är 01-serien som spelas.
Ha en fin söndag!!!!!

3 kommentarer:

Sabina sa...

Oj vad jag känner igen mig. Vi får inte heller något gratis utan antingen får förldrarna betala el lagkassan där vi alla jobbat ihop pengar genom att sälja saker. Ett tips är Newbody bra förtjänst till laget .

Hoppas matchen gick bra.

Kraaaaaaaaam

Anonym sa...

Newbody ska jag kolla upp. Tack för tipset.
kramen

Anonym sa...

Hoppas hockeylägret gick bra nu i helgen som var. har inte hunnit fråga dig något om det....blev bara en massa kattprat. :-)

Ha en skön helg nu!

Kram från Lisbeth

PS....kommer det inte några bilder från Italien här på bloggen snart? :-)