söndag 9 januari 2011

Söndag den 9 januari 2011

Idag kommer det inte någon bild. Detta pga att jag fått låna sonens inlogg och där hittar jag inte mina bilder. Suck!

Jag har en fråga. Hur i hela världen gör jag om jag vill kunna blogga från mobilen/iphonen? Är det lätt svårt?

På tal om ingenting. Idag är det T´s tur att stå för middagen. Det är inte det lättaste att bara sitta och låtsas som ingenting. Det går lite knaggligt men jag hoppas att vi får någon mat. Jag har marinerat biffar som ska grillas och sedan ska det vara tillbehör till det. Jag sitter i soffan och läser Twilight serien från början och dricker rödvin för att inte gå dit och styra och ställa. Det här är det svåraste, att inte lägga sig i. Hur ska den stackaren göra om jag är där och bestämmer hela tiden???? Nepp! Nu är det nya tag som gäller. Jag ska luta mig tillbaka och bara ta det lugnt.

(Jag ger smyginstruktioner till Oskar som vidarebef dem högt. Är det tillåtet?)

Imorgon är det Oskars tur att göra mat. Han ska göra kyckling med sallad.
Än så länge fungerar mitt schema. Barnen har städat idag som de skulle. Blivande mannen lagar mat. Jag bara slappar! Jippie!

Imorgon är det jobb igen. Det känns helt ok. Ser fram emot att få ta tag i vårterminen och se hur det utvecklas. Väntar också på svar från Luleå universitet om hur jag kan vidareutbilda mig. Får se vad de säger????!!!???

Trevlig söndag

4 kommentarer:

UllaMona sa...

Som du säger Det är absolut svårast att sitta på händerna.
Ska du läsa uppe i Luleå, låter trevligt.
Jag tycker att Luleå är en sån fantastiskt fin stad.
Kram

Annika sa...

Att blogga från sin iPhone är inte svårt, bara pilligt. jag laddede ner blogpress på min lur, och använder det ibland. Det är ju tusen ggr lättare att sitta vid sin dator. Bilderna du tar med iphonen kan du inte förstora i blogpress, så det blir lite paltigt sas, plus att kvaliteten inte är den bästa.
Men du kan ju också logga in på ditt googlekonto på mobilen och skriva inlägg så. Hursomhelst är jag ingen större fan av mo-blogging även om det är bekvämt ibland.
KRAM!!

Rosvikstjejen sa...

Ullamona:

Eftersom att jag har pluggat på Luleå ville jag har svar från dem hur jag ska gå vidare. Tänkte plugga på distans eller så. Nu fick jag veta att jag måste läsa in 210 hp för att bli behörig "riktig" lärare trots att jag pluggat till förskollärare. Det går inte att ta enstaka kurser och komplettera. Suck!
kram kram

Annika:
Tack för all bra information. Verkar oerhört krånglig för mig som redan är så bekväm. Jag tror jag håller mig till datorblogg för tillfället.

Kram och tack

Fresia sa...

Jaaa, det är tillåtet att smygsäga saker till sonen som kan vidarebefordra dom:)

Slappa du, najs!!!

kram

P.S hoppas du kommer in i Luleå..