måndag 26 januari 2009

Galen i...

Bilden är lånad från zetas hemsida
Denna härliga balsamico. Har just kommit på att den
är så god till lax.
Tips på enkel måltid.
Färsk tagliatelle med tomatsmak 2 paket
4 st laxfileér skär i tärningar
stek dem i smör
salta och peppra
häll på keldas citronsås
Rör ihop med den färdigkokta pastan
Severa med ruccolasallad och tomater och balsamicon ovan
Lycka till med en SNABBlagad maträtt

8 kommentarer:

Sabina sa...

Oh det låter hur smarrigt som helst, tack för tipset.
Kramkram

Humlan sa...

Låter gott och enkelt!

Anonym sa...

Bra tips!! Vi som älskar lax speciellt Justin!!
Kramis

Anonym sa...

men kom just på finns ju ingen kelda citronsås här, hahaha..får hitta på egen citronsås..

Annika sa...

Mums!
Jag älskar balsmavinäger. Är detta liksom en sås? Krämig balsmanvinäger alltså?
Tror aldrig jag sett det här.
Låter bara HUR gott som helst.
KRAM!!

Vända blad sa...

Men tack för tipset! Detta måste jag prova, älskar lax...Ojade mig lite över mat osv på bloggen idag men nu har jag nåt nytt att bjuda på ;)
Kram Maria

Anonym sa...

Mums måste testas, får skicka Henry å köpa!

Kramiz

Unknown sa...

Sabina - det var verkligen jättegott och så skönt då det gick så snabbt att fixa i ordning.

Kram

Humlan - japp!!!!!


Jennie - ha ha då får du komma på något annat som ni kan ha som sås. Stek laxen i citron och gör en mjöl/mjölk stanning. Kanske fungerar.

Kramisr



Annika - verkligen mums. Ja den är krämigt härlig och super att ha framme på bordet till lite av varje. Det finns även en med hallonsmak och den är hur god som helst.

Kramisar


Alviken - prova den. Väl värt att göra det. Lax är så lätt och underbart gott.

Kram



Sabina grannen - bra, skicka ut honom på mission.

Kraaaaaaaam