fredag 25 januari 2008

Finns det någon som jag kan bli arg på så är det
lillen i familjen.
Hela veckan har han varit på ett sju-------humör.
Inte så mycket hemma, men tydligen på förskolan. (förutom
ikväll, lika illa hemma.)
Jag tycker så synd om honom samtidigt som jag blir så
otroligt arg för att han inte kan lära sig att göra "rätt".
Stackars liten!!!!!!!!

*************************************************

Ensam hemma medan de andra drog till O´s simskola.
Ska diska och fixa fredagsmys.
Vila, vila och vila...

Sen ska vi glo på Let´s dance. Vem åker ut ikväll?
Orkar inte ens gissa, för ont i huvudet.
Många är sjuka på "vårt" fritis. Undra om jag blir sjuk.
Brukar iofs klara mig. Knack knack knack

Trevlig helg

5 kommentarer:

Humlan sa...

Jag hoppas att ni får en trevlig kväll och att lillkillens humör svänger om till det bättre!
Hoppas du förstod min långa utläggning om blommorna! Annars får du säga till så ska jag försöka förklara bättre!
Kram

UllaMona sa...

Jag har överlevt att ha tre söner!! De har varit goa babysar, odrägliga småbarn och monster som tonåringar, nu är de vuxna män, som snart kommer att bli föräldrar...he he.
Jag älskar dem och nu kan jag le åt alla minnen.
Ge din lille en stor KRAM från mig.

Anonym sa...

I know the feeling! Mina ungar kan också göra mig riktigt arg ibland. Förrigår fick jag ett uttbrott på R. Senaste månaderna har man tjatat om samma saker hela tiden. Till sist samlas det på och man får nog. Undrar om ungarna fattar att reaktionen blir stark på grund att man har samlat på sig eller tror dem att mamma har blivit galen just den dagen.

Precis som du säger så kan man bli arg samtidigt som man tycker synd om dem. Det värsta är samvetet. Det får jag när jag vet att jag blivit mer arg än vad jag borde. Men.. men... som jag och du brukar säga, det viktiga är att man pratar med barnen efteråt och förklarar varför man blev så arg och att man faktiskt kan säga förlåt också när det behövs.

Hoppas att lilla o lugnar sig nu när det är helg. Jag såg honom häromdagen med T. han var så söt i sin neonfärgade jacka. Han visade också stolt upp sin nya armébyxa.

Förresten....vet du vad lilla D har gjort på dagis idag? Han har boxat R i ögat och stackar R är helt röd i ögat och har ont. Dessutom börjar han bli förkyld efter att ha varit frisk i en vecka. Nu missar han nog simskolan imorgon...igen..

Kramisar//DILOVAN

Sabina sa...

Ja du, ibland tror man att man är ensam om att ens barn är helt galna, med humör för en 10 personer, envisa, arga & otrevliga.

Jag undrar ibland vad jag har gjort för fel liksom eller vad jag hade kunnat göra anorlunda för att dom skulle vara gladare, snällare mot varandra osv

Och varför ska dom slåss???
Vi slåss inte i den här familjen, var får dom det ifrån, att det skulle vara ok liksom.

Nä ibland blir man bara fullkomligt galen.

Hoppas kvällen löste sig och ni fick vila, vlia & vila, själv har jag sovit bredvid min "snorisunge" tre dagar & börjar nu känna av min näsa jag oxå, det är väl min vanliga tur.

Vem åkte ur let´s dance?? Gick och lade mig.

Kram//S

Rosvikstjejen sa...

humlan - kvällen blev rätt bra. Lite chips och dipp och tv. Madrassen fram och där somnade jag o lillen.
Jodå, jag kunde läsa mig till vad jag ska göra. Måste nog dock dra ut ett vanligt papper så att allt finns lätt tillgängligt. Tack!!!!!
Kram

ullamona - Kram framförd och jag känner mig bättre idag. Det är så härligt att höra att andra gått igenom samma elende som en själv.

Dilovan - Det är tjatet som tar knäcken på en. Hur länge ska de testa sin stackars mor???? O var inte alls på samma sätt som lilla o.
Krama om dina småtroll från mig. Jag såg ju själv förödelsen som lillebror åsamkat sin storebror. Stackars R....
KRAM till hela familjen

Sabina - visst är det märkligt. Vi slåss inte heller men nog finns dessa tendenser hos barnen. Är det generna som spökar? Jag menar de gener som finns långt bak i tiden.
Vad gör vi för fel??? Egentligen inget tror jag även om man kan kolla i backspegeln och tänka på ett annat sätt. Men det är som Dilovan skriver, huvudsaken är att man pratar med barnen när det händer saker.
Nåväl, Ha en bra helg.
Kram