tisdag 22 januari 2008

Latmansmat/smörgåsjärn

När barnen ätit hos grannen vad ska man då göra till sig själv?????

Klämjärnssmörgåsar!!!!!!

Vi brukar fylla dem med lite minifraich istället för smör
thaisweetchili, tomat, skinka, ost.
Det blir hur mumsigt som helst.

En god sallad till och självklart mimosasallad och orientdressing.

Kommer ni ihåg detta från Karlskälla i Piteå?????
Nostalgi och supergott!!!!

5 kommentarer:

Lena sa...

Hos oss heter det klämda mackor :)

Låter jättegott det ni åt.

UllaMona sa...

Mumsigt...det finns smörgåsjärn som man kan ha över öppen eld...bra att ha med sig när man "fikar" i skogen.
Kram

Unknown sa...

panter - kärt barn har många namn.
Välkommen hit till min sida.
Det är jättemumsigt och lätt.

ullamona - dem har jag sett men aldrig provat på. Man kan ju faktiskt göra allt och lite till över öppen eld och det smakar alltid bättre.
Kram

Sabina sa...

Låter mumsigt kanske man skall prova=)

Unknown sa...

Sabina - mums är det!!! Barnen älskar det. Bra som matsäck oxå.